Skip to main content
oli

3 passos per a fer un massatge perfecte a la teva parella

Entorn

L’important aquí no és el massatge en si, sinó la situació de relaxació que vam crear al voltant del massatge. Per això és important que l’entorn sigui tranquil, agradable, sense distraccions.

entornSeria ideal utilitzar il·luminació suau i música molt relaxant. Millor que sigui instrumental, ja que la veu podria distreure, encara que això és a gust de cadascú.

Situar tot el que puguem necessitar a mà: tovalloles, tovallons, cremes, oli. Seria genial deixar el telèfon desconnectat. Si no podem fer una desconnexió total, millor que els mòbils i el telèfon de casa estiguin a prop, per no haver d’anar molt lluny si ens interromp una trucada, així el massatge perfecte estarà mix assegurat.

Mantenir una temperatura agradable a l’habitació, tenint en compte que la persona que rep el massatge pot tenir més sensació de fred que qui el dóna.

Materials

Per al massatge necessitarem elements com tovalloles per tapar les zones que no estiguem fent massatges i evitar la sensació de fred, tovallons per netejar excés de crema o oli i, segons la nostra preferència, la crema o l’oli per el massatge.oli

La crema pot ser qualsevol tipus hidratant (body milk). Té l’avantatge que és fàcil de dosificar, no taca massa i s’absorbeix per la pell amb facilitat.

L’oli és còmode per donar massatges perquè s’absorbeix més lentament, de manera que pots utilitzar molt poc per abastar una zona molt àmplia. No obstant això és més relliscós, taca més i és més fàcil passar-se de quantitat i aplicar massa, de manera que les mans poc iniciades lliscaran en excés i no podran realitzar bé les maniobres.

El meu consell és començar utilitzant crema i deixar l’oli per a més endavant, quan ja es tingui més pràctica (encara que cadascú pot emprar el que més li convingui).

Posició

Ens centrarem en la regió cervical i espatlles, on més sovint apareixen sobrecàrregues a causa del cansament diari. Per a un massatge a casa, tot i que hi haurà la temptació de fer-ho tombat, recomano que es faci assegut.

Estirat es més agradable per a qui rebi el massatge (si fa servir coixins per aconseguir una postura còmoda per estirar).

esquenaÉs més fàcil desconnectar i evadir-se, però serà una posició incòmoda per al massatgista, que després acabarà sent el que necessiti un massatge.

Crec que és millor començar fent el massatge assegut davant d’una taula.

La cadira ha de ser còmoda i fixa (res de rodes), amb respatller baix per permetre que el massatgista accedeixi a l’esquena i coll.

Utilitzar coixins, coixins i el que sigui necessari per aconseguir una posició agradable.

Qui rep el massatge ha de provar la postura uns minuts per assegurar-se que és realment còmoda. Hi ha postures que semblen còmodes però que cansen als pocs minuts. Cal evitar que això passi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *