Skip to main content
cervesa

Com aclarir el color del cabell amb les propietats de la cervesa

morenoVols donar-li al teu cabell un to més clar i brillant? Llavors, pots optar per usar ingredients naturals com la cervesa, que t’ajudaran a rebaixar el teu to natural sense necessitat d’usar químics ni agents que poden danyar la salut capil·lar.

La cervesa és una de les begudes més saludables per incloure en els nostres tractaments de bellesa, ja que compta amb moltes propietats perfectes per revitalitzar i tornar-li al nostre cabell la salut que necessita per mostrar-se fort, sa i brillant.

Propietats de la cervesa per als cabells

Rica en vitamines del grup B: un dels principals motius es que és rica en vitamina B1, B2, B6 i B9. Totes elles aconsegueixen augmentar la producció d’una proteïna que tenim al cos, la queratina, i que és la responsable que lluïm un pèl sa, hidratat i molt nodrit.

Aporta malta i llúpol: la cervesa és rica en tots dos ingredients que són molt beneficiosos per als cabells perquè aconsegueix nodrir en profunditat i, per tant, reparar qualsevol dany que hagi pogut patir la nostra cabellera (cremades, tints, sol, etcètera).

Potent hidratant natural: la cervesa també és idònia per hidratar el nostre cabell de forma natural i, per tant, reduir la sequedat donant-li una major brillantor i un aspecte més sedós.

Agents aclaridors: i, a més de tot això, podem aclarir el cabell amb cervesa ja que aquesta beguda, quan entra en contacte amb el sol, actua aclarint el to natural de la nostra cabellera i creant reflexos més clars i brillants.

Esbandida de cervesa per aclarir els cabells

Comencem a aclarir els cabells amb cervesa indicant-te una forma molt senzilla de poder aprofitar les propietats aclaridores i nutritives que t’hem indicat en l’apartat anterior.

cervesaPer fer aquest tractament únicament et caldrà una cervesa sense alcohol. Llavors, hauràs de rentar el teu cabell com ho fas habitualment i, quan acabis, aplica la cervesa sencera distribuint correctament per tota la cabellera.

Quan la tinguis, no et esbandeixis els cabells i surt al balcó o terrassa perquè et toqui el sol de forma directa, per això, és important que facis aquest tractament al matí i durant un dia assolellat.

Deixa que el teu cabell s’assequi al sol i, quan estigui completament sec, pots rentar-te’l de nou per retirar qualsevol resta o mala olor.

Llest! Amb aquesta senzilla tècnica aconseguiràs metxes molt naturals i reflexos semblants als que tens a l’estiu quan vas a la platja i et toca el sol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *