Skip to main content
mussol

D’on venen els mussols i perquè surten

Les protuberàncies que apareixen en les parpelles, inferior o superior, de l’ull són els coneguts mussols. Uns abscessos que provoquen uns embalums que resulten molt incòmodes i generen molèsties i gran dolor per a tots aquells que els pateixen.

Què són els mussols

Coneixem per mussol a les inflamacions de color vermellós que apareixen en les parpelles, infeccions que solen drenar per si soles al cap de pocs dies. El mussol és …

ceba

Propietats medicinals i saludables de la ceba morada

La ceba morada no només destaca pel seu color tan cridaner o per la seva reconeixible olor. Aquest aliment, a més de tenir un lloc en gairebé qualsevol menjar, està ple de nutrients essencials per a la nostra salut.

Composició nutricional de la ceba morada

La ceba morada és una varietat molt famosa que destaca per tenir dins de la seva composició els següents nutrients:

· Àcid tiopropiónico: responsable del famós olor …

oli

3 passos per a fer un massatge perfecte a la teva parella

Entorn

L’important aquí no és el massatge en si, sinó la situació de relaxació que vam crear al voltant del massatge. Per això és important que l’entorn sigui tranquil, agradable, sense distraccions.

entornSeria ideal utilitzar il·luminació suau i música molt relaxant. Millor que sigui instrumental, ja que la veu podria distreure, encara que això és a gust de cadascú.

Situar tot el que puguem necessitar a mà: tovalloles, tovallons, cremes, oli. Seria …

platja

Menjar a la platja: 10 consells claus per gaudir les vacances

Arriba l’època més esperada de l’any les vacances, i la platja resulta una destinació ideal per desconnectar i descansar.

La recepta està en saber triar i organitzar-se

1- Mai arribar a la platja amb l’estómac buit. El risc de patir marejos o baixades de pressió augmenta, considerant també que ens estem exposant a elevades temperatures.

2- Menjar cada tres o quatre hores. Així el nostre organisme tindrà energia disponible …

boca

Com alleujar el mal de queixal del judici a casa

bocaEn general, les carenes, més conegudes com els queixals del seny, corresponen al tercer molar, aquestes comencen a sortir entre els 17 i 21 anys, encara que és possible que mai arribin a fer-ho.

Si bé els queixals del seny no solen causar dolor, en alguns casos sí que poden arribar a ser molt molestos.

Afortunadament, hi ha una sèrie de coses que pots fer per alleujar el mal de queixal …

prim

Consells per aprimar-se ràpid i sense complicacions

primAnar a sopar amb uns amics, anar-se’n de vacances o les reunions familiars poden ocasionar que arribem al dilluns amb un o dos quilos extra.

En aquest tipus de situacions, has de saber que hi ha uns trucs que et poden ajudar a perdre’ls de forma ràpida i saludable.

De tota manera, el més recomanable és que intentis controlar aquests afartaments i optis per una alimentació baixa en greixos durant tota la …