Skip to main content
oli

3 passos per a fer un massatge perfecte a la teva parella

Entorn

L’important aquí no és el massatge en si, sinó la situació de relaxació que vam crear al voltant del massatge. Per això és important que l’entorn sigui tranquil, agradable, sense distraccions.

entornSeria ideal utilitzar il·luminació suau i música molt relaxant. Millor que sigui instrumental, ja que la veu podria distreure, encara que això és a gust de cadascú.

Situar tot el que puguem necessitar a mà: tovalloles, tovallons, cremes, oli. Seria …

platja

Menjar a la platja: 10 consells claus per gaudir les vacances

Arriba l’època més esperada de l’any les vacances, i la platja resulta una destinació ideal per desconnectar i descansar.

La recepta està en saber triar i organitzar-se

1- Mai arribar a la platja amb l’estómac buit. El risc de patir marejos o baixades de pressió augmenta, considerant també que ens estem exposant a elevades temperatures.

2- Menjar cada tres o quatre hores. Així el nostre organisme tindrà energia disponible …

boca

Com alleujar el mal de queixal del judici a casa

bocaEn general, les carenes, més conegudes com els queixals del seny, corresponen al tercer molar, aquestes comencen a sortir entre els 17 i 21 anys, encara que és possible que mai arribin a fer-ho.

Si bé els queixals del seny no solen causar dolor, en alguns casos sí que poden arribar a ser molt molestos.

Afortunadament, hi ha una sèrie de coses que pots fer per alleujar el mal de queixal …

prim

Consells per aprimar-se ràpid i sense complicacions

primAnar a sopar amb uns amics, anar-se’n de vacances o les reunions familiars poden ocasionar que arribem al dilluns amb un o dos quilos extra.

En aquest tipus de situacions, has de saber que hi ha uns trucs que et poden ajudar a perdre’ls de forma ràpida i saludable.

De tota manera, el més recomanable és que intentis controlar aquests afartaments i optis per una alimentació baixa en greixos durant tota la …